StackLake logo
Suomi English Svenska Pусский

StackLake Oy

Sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehityksen asiantuntija.

Yhteystiedot

StackLake Oy
Laivakatu 13 C
65100 VAASA

Y-tunnus: 2968076-7
Puhelinnumero: 040 527 5470
Lisätiedot

Mitä me teemme

Olemme sulautettujen järjestelmien sovelluskehityksen asiantuntija. Painopistealueeemme ovat Linux-pohjaiset sulautetut järjestelmät, mutta tulemme tarvittaessa toimeen myös perinteisempien mikrokontrollerien kanssa. Tapauksesta riippuen teemme myös muuta ohjelmistokehitystä.

Mikrokontrollerituotteen prototyyppitestausta itse kehitetyllä testausjärjestelmällä

Mitä me osaamme

Yli 10 vuoden kokemus elektroniikkateollisuudesta on antanut eväät toimia sulautettuihin järjestelmiin liittyvissä tehtävissä laaja-alaisesti, huomioonottaen testattavuuden (valmistuksen lopputestaus & PQ), dokumentoinnin ja järkevät elinkaariratkaisut. Kun kohtaamme ongelmia, meillä sormi ei mene suuhun vaan se hakeutuu oskilloskoopin säätörullalle.

Mikrokontrollerin PWM-generoinnin epäjatkuvuuskohta

Seuraavassa mainintoja muutamilta osaamisalueiltamme:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Sulautetun järjestelmän ajastimen asettelukoodeja

Mikäli kiinnostuit lukemastasi, ote rohkeasti yhteyttä meihin. Yhteystiedot löydät sivun alusta.Tällä sivulla: 0 tavua javascriptiä. 0 tavua keksejä. 0 tavua ulkopuolisia kirjastoja. 0 ylimääräistä DNS-kyselyä. 0 sosiaalisen median vakoilupainiketta. 0 uutiskirjebanneria. Alle 6 kiloa koodia, kaikki standardinmukaisesti validoituvaa. Pari kuvaa. Ei kikkailuja vaan yksinkertaista mutta tuloksellista jälkeä, juuri kuten parhaat sulakoodit.